tiistai 27. elokuuta 2013

Ekskurisio Helsinki Comedy Club -festivaaleille

MILLOIN: la 14.9 klo 18-19.45
MISSÄ: Apollo Live Club Mannerheimintie 16
MITÄ: Stand up-keikka!  Lavalla Anitta Ahonen, Sami Hedberg, Mika Eirtovaara, Fredi Lilius, Arimo Mustonen, Riku Sottinen & Riku Suokas

http://www.helsinkicomedy.com/

HINTA: 16 e kymmenelle ensimmäiselle mukaan ilmoittautujalle (Synkoopin jäsenelle)! Muille normaali opiskelijahinta 20 e.

Koska keikka on lauantaina, vapaaehtoisille keikan jälkeen ”akateemista keskustelua” läheisessä kuppilassa jossain päin keskustaa.

Ilmoittaudu ke 4.9 mennessä osoitteeseen 
salla.viitanen[at]helsinki.fi. Ilmoittautuminen on sitova.

Synkoopin liikuntaekskursio 11.9.

Uusi lukukausi alkaa ja on vuoden paras aika tutustua erilaisiin lajeihin ja löytää talveksi uusi liikuntaharrastus. Menemme siis porukalla tutustumaan Helsingin yliopiston kamppailulajiseurojen toimintaan. 
Tiedossa on sekä lajinäytös että mahdollisuus itse kokeilla lajeja. Tapahtuma sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. :) Mukaan tarvitsee vain t-paidan ja verkkarit.

Tarkemmat tiedot:
https://unisport.fi/?page=news&id=7224483

Yhteislähtö Topeliasta (Unioninkatu 38) musiikkitieteen oven edestä klo. 17.20.
Ilmoittautuminen: 
otso.bjorklund[at]helsinki.fi.

perjantai 23. elokuuta 2013

Tervehdys fukseille

Tervetuloa, uusi musiikkitieteen opiskelija!

Onneksi olkoon, olet nyt humanistisen tiedekunnan älyköiden joukossa!

Synkooppi ry on kaikkien Helsingin yliopiston musiikkitieteen opiskelijoiden ainejärjestö, eli järjestö joka valvoo opiskelijoiden etua, ylläpitää yhteishenkeä, järjestää juhlia ja vastaa ekskursioista. Synkooppi ry julkaisee Synkooppi-lehteä, jota voit lukea tämän blogin välityksellä tai tilata kotiisi. Ainejärjestöä hallinnoi vuosittain valittava Synkoopin hallitus.

Musiikkitieteen ja Synkoopin tapahtumiin osallistuminen on erittäin suositeltavaa. Sitä kautta yhteishenki ja ilmapiiri kohenevat ja ystävyyssuhteet syntyvät. Lukuisten juhlien lisäksi perinteeksi muodostunut Akateeminen Keskiviikkoklubi järjestetään kahden viikon välein. Fuksiaiset kuuluvat jokaisen uuden opiskelijan yliopistokokemuksiin eikä eksursioita tai pikkujouluja kannata jättää väliin. Voit myös kertoa omat ehdotuksesi Synkoopin hallitukselle, johon pääset tutustumaan jo orientaatioviikolla.

Pysyt kaikessa mukana liittymällä Synkoopin sähköpostilistalle, seuraamalla blogia sekä ainejärjestön Facebook-ryhmää. Ohjeet sähköpostilistalle liittymiseen löydät tästä. Muista, että voit rohkeasti kysyä apua vanhemmilta opiskelijoilta opiskeluun ja muihin liittyvissä asioissa.

Toivotamme sinulle ikimuistoista fuksivuotta! Nähdään yliopistolla!


Ystävällisin terveisin,

Synkoopin hallitus

Keklupiknik

Tulkaa kaikki mukaan nauttimaan viimeisistä kesäpäivistä Espalle piknikin merkeissä! Jokainen ottaa mukaan mieleistä syötävää ja juotavaa ja tulee tapaan vanhoja tuttuja sekä uusia synkooppilaisia!

Tapaamme keskiviikkona 28.8. klo 19 Espan lavan luona. Sään kylmetessä siirrymme sisätiloihin.

Tervetuloa!